Κυριακή, 8 Ιουλίου 2012

Οι Liopesi Fans στο Radical Fans United Festival.

Με (σχετική) επιτυχία συμμετείχαμε στο φετινό, 4ο φεστιβάλ που διοργάνωσαν οι Radical Fans. H ομάδα μας εξ απροόπτου συμμετείχε τελικά και στο μπάσκετ όπου μετά από μια συγκλονιστική εμφάνιση κατάφερε και έχασε από τους ανύπαρκτους Thrash Attack με 9-7. Βέβαια είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο λόγος που δεν συντρίψαμε τους αντιπάλους, ήταν ο καυτός ήλιος από την μια και τα καυτά σορτσάκια που είχε συνεχώς το μυαλό του ο κοντός πλέι μέικερ της ομάδας. Οι συνθήκες φούρνου που επικρατούσαν στο γηπεδάκι και όχι η ανικανότητα της ομάδας μας είχε ως αποτέλεσμα να έχουμε καμιά 20αρια άστοχα σουτ, καθοριστικός παράγοντας για την τελική ήττα!

Όσων αφορά το ποδόσφαιρο εκεί τα πράγματα ήταν τραγελαφικά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το ότι δύο λεπτά πριν βγούμε στο γήπεδο, δύο από τα αστέρια της ομάδας πίνανε μπύρες και τρώγανε καλάμια.. Επείσης να αναφέρουμε ότι οι τέσσερις από τους εφτά παίκτες της ομάδας μας παίξανε κάτω από την επίδραση ενός εξευτελιστικού Hangover. Εδώ ευθύνες πρέπει να καταλογιστούν συνολικά γιατί το προηγούμενο βράδυ τρεις απ αυτούς εθεάθησαν σε γνωστό πάρτυ στο λόφο να χορεύουν τσιφτετέλια με αιθέριες υπάρξεις στις 6.30 το πρωί! Να είναι σίγουρα τα τσακάλια από τον κορυδαλλό ότι σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα είχαμε μασίσει τα τσιμέντα και θα περνάγαμε στην επόμενη φάση.

Το τελικό αποτέλεσμα του υπέρτατου αγώνα που δώσαμε ενάντια στον ήλιο,το αλκοόλ, το κρέας και κάποιους κορρυδαλιώτες ήταν  LIOPESI FANS - passa re(Koridallos) 0-1. 


Σαν highlight της παρουσίας μας στο φεστιβάλ ξεχωρίζουμε το παρακάτω.

Την δέυτερη μέρα οι αθλητικοί και πάντα fit liopesi fans, κατανάλωσαν περίπου 60 καλάμια, με πρώτο τον γίγαντα από το προσήλιο που καταβρόχθισε 17, με τους άλλους να υπολοίπονται. (απορούμε που τα έβαλε)..

υγ.Φήμες λένε οτι 6 μέλη των λιόπεσι φανς εθεάθησαν να χορέυουν ζεμπεκιές στο λαιβ του Βασίλη Τερλέγκα που είχε στηθεί πίσω στην πατρίδα, στο λιόπεσι, μέχρι της πρώτες πρωινές ώρες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ RADICAL FANS KAI ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΑ ΠΛΗΘΥΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΟΥ ΟΠΑΔΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.
 ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ - ΟΧΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. 
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ.
liopesi fans 19002.

1 σχόλιο: